Susţine Coaliţia, Implică-te!

Ai citit ce facem şi vrei să ne susţii sau să te implici activ? Excelent! Ai mai multe variante, în funcţie de timpul şi disponibilitatea pe care o ai de a contribui la schimbarea atitudinii faţă de organizaţiile independente şi artiştii din România.

În cazul în care ai cunoştinţe de specialitate în domeniul juridic, financiar sau în formulare/implementarea/evaluarea politicilor publice şi doreşti să participi în Coaliţie cu aceste competenţe specifice, eşti binevenit/ă! Scrie-ne la coalitia@artsf.ro.

1. Poţi deveni membru

Membrii Coalitiei sunt orice organizaţie privată sau non-profit care doreşte să se implice activ în activităţile pe care le desfăşurăm, să contribuie la formularea propunerilor de politici publice sau de influenţare a deciziilor publice în sectorul cultural, în beneficiul artiştilor şi operatorilor cultural independenţi.

Membrii se reunesc anual pentru a stabili agenda de lucru şi a desemna consiliul.

Membrii Coaliţiei sprijină acţiunile Coaliţiei prin promovarea logo-ului Coaliţiei pe situl propriu şi prin implicarea în campaniile de advocacy, prin actiuni de tip petiţii, conferinţe de presa, flashmob-uri, dezbateri şi participări la întâlniri cu operatori culturali, autorităţi publice, alte organizaţii şi persoane interesate etc.

Poţi deveni membru printr-un mesaj de adeziune trimis la adresa coalitia@artsf.ro şi plata unei cotizaţii de 300 lei/ an pentru organizaţii şi 100 lei/ an pentru persoane fizice si pfa. Cotizaţiile vor fi folosite pentru derularea activităţilor Coaliţiei şi pentru a asigura o minimă remuneraţie celor care se ocupă de Secretariatul Coaliţiei.

Download bannere MEMBRU pentru situl sau blogul tău:

negru şi portocaliu                                  negru

                      


2. Poţi face parte din Consiliul Coaliţiei

Coalitia este o structura coordonata de un Consiliu format din 5-7 membri autorizati sa-i reprezinte interesele in conformitate cu misiunea si obiectivele declarate.

Componenta primului Consiliu pentru anul 2011 este formata din (în ordine alfabetică):

Consiliul desemnează periodic o echipa formata din 2 persoane membre ale Coalitiei, Secretariatul Coaliţiei, care se ocupă de activitatile curente ale Coalitiei. Echipa este desemnata pentru o perioada de 6 luni este retribuita din cotizatiile si donatiile atrase din partea membrilor si a finantatorilor.

3. Poţi susţine Coaliţia

Ca susţinător, te vom ţine la curent cu ultimele iniţiative, resurse şi rezultate.  De asemenea, eşti binevenit să ne trimiţi sugestii, opinii şi comentarii despre acţiunile noastre, problemele cu care te confrunţi sau activitatea autorităţilor publice în relaţia cu sectorul cultural independent în general.Vom ţine cont de fiecare sugestie şi îţi vom răspunde.

Poţi oricând să îţi retragi susţinerea, atunci când consideri că numele tău nu este bine reprezentat de iniţiativele Coaliţiei, la fel de uşor precum ai devenit susţinător: trimiţi un mail la adresa coalita@artsf.ro.

Susţin Coaliţia: David Schwartz (tangaProject), Voicu Rădescu (Green Hours), Silvia Cazacu (Banlieues d’Europ’est), Maria Drăghici şi Irina Gadiuta (laBOMBA – Centrul Comunitar pentru Educaţie şi Arta Activă, Inițiativa Ofensiva Generozității), Vasile Ernu, scriitor, Dan Victor (Asoc. Culturala UNDA ‡ART), Suzana Dan (organizator Noaptea Albă a Galeriilor Bucureşti), Daria Dumitrescu (Asociația SABOT, Cluj-Napoca), Corina Oprea (Creative Producer, București/Stockholm), Dan Brad (pictor), Ion Gabriel Pusca (Asociația Culturală Adsum), Mircea Nicolae (artist), Minodora Irimia (Asociaţia Odaia Creativă), Radu Iacoban (actor), Adriana Chiruţă (Asociaţia ArtHoc), Ionuţ Piţurescu (Centrul de Cercetare si Dezvoltare Interculturala Anthropoesis), Jean-Lorin Sterian (lorgean theatre), Ana Drăghici (Graphis 122).

Download bannere SUSŢINĂTOR pentru situl sau blogul tău:

negru şi portocaliu                                   negru

                       

Reclame

Un gând despre „Susţine Coaliţia, Implică-te!

  1. As dori sa fac parte din coalitie. Ma numesc SANDA HIRLAV-MAISTOROVICI, sunt presedinta ASOCIATIEI CULTURALE „PAUL CONSTANTINESCU 2009” PLOIESTI. Ce trbuie sa fac pentru aceasta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s