Propuneri pentru dialogul cu Consiliul AFCN – va asteptam sugestiile pana luni, 30 ian, ora 12.00 (la pranz)

Luni, 30 ianuarie, va avea loc prima intalnire cu noul Consiliu al Administratiei Fondului Cultural National. Intalnirea este deschisa tuturor celor interesati de fondurile pentru proiecte culturale oferite prin AFCN si isi propune sa fie un dialog despre situatia sectorului cultural din Romania, conform invitatiei publicate pe situl AFCN: http://www.afcn.ro/stiri/Invitatie-operatori-culturali-26.html.

Am pregatit o serie de observatii si propuneri pentru Consiliul AFCN, pe marginea atributiilor pe care aceasta structura le are in organizarea si buna desfasurare a concursului de proiecte culturale. Va trimitem  spre consultare documentul ce cuprinde propunerile noastre si va invitam sa comentati si sa ne faceti sugestii pe marginea lui. Credeti ca lipseste ceva important? Sunteti de parere ca unele dintre observatii sau propuneri sunt nepotrivite sau impropriu formulate? Asteptam sa ne scrieti pana luni, 30 ianuarie, ora 12.00 la pranz. Vom participa la intalnirea cu Consiliul AFCN si vom comunica textul la care am ajuns

Daca doriti sa subscrieti cerintelor cuprinse (integral sau doar unele dintre ele), va rugam de asemenea sa ne scrieti in acest sens.

Un alt lucru pe care nu l-am cuprins in acest document, dar pe care il vom sublinia, se refera la profesionalismul si bunele intentii de care speram sa dea dovada atat membrii Consiliului AFCN, cat si evaluatorii selectati in activitatea lor, asa cum am scris si in mesajul trimis in decembrie 2011 si pe care il puteti citi pe blogul nostru: https://coalitiasectoruluiculturalindependent.wordpress.com/2011/12/15/mesaj-trimis-de-csci-noului-consiliu-afcn/.

Speram sa avem parte de o intalnire buna pe 30 ianuarie, cu rezultate concrete in cel mai scurt timp.

Va asteptam mesajele si speram sa participati la dialog.

Propuneri CSCI pentru AFCN _ intalnire 30 ianuarie_draft 27ian

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s