Consiliul AFCN se întâlneşte cu operatorii culturali pe 30 ianuarie – participarea e deschisă!

Într-un anunţ publicat pe situl Administraţiei Fondului Cultural Naţional, Consiliul AFCN invită operatorii culturali interesaţi de finanţările nerambursabile oferite de către AFCN la  un dialog privind situaţia sectorului cultural din România. Întâlnirea va avea loc pe 30 ianuarie iar înscrierile se fac până pe 28 ianuarie. Citiţi detalii pe situl AFCN, aici.

Apreciem gestul ca o veste bună, de altfel Coaliţia îşi dorise o astfel de deschidere spre dialog în cadrul unei întâlniri publice şi comunicase Consiliului acest lucru într-un mesaj trimis pe 15 decembrie. Îl puteţi citi aici. Nu ştim măsura în care gestul nostru a determinat propunerea întâlnirii, dar suntem siguri că măcar o parte din activităţile noastre şi consecvenţa comunicării bunelor intenţii şi a dorinţei de comunicare şi consultare au contat şi au ajuns la Consiliul AFCN.

În speranţa unei întâlniri sincere, în spiritul sprijinirii actului cultural acolo unde există potenţial şi nevoia de susţinere publică a activităţilor şi profesioniştilor implicaţi, încurajăm operatorii culturali să se înscrie pentru a participa la întâlnire.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s