Invitaţie întâlnire cetăţeneasca – grup cultura – CRIES (13 octombrie, ora 15.00, Bucuresti)

Coalitia Sectorului Cultural Independent se alatura Centrului de Resurse pentru Initiative Etice si Solidare (CRIES) si coorganizatorilor care deruleaza proiectul Rolul dialogului social în dezvoltarea incluziunii sociale active si va invita sa luati parte la o intalnire deliberativa care va avea loc joi, 13 octombrie 2011, incepand cu ora 15.00 la sediul Centrului pentru Jurnalism Independent (http://www2.cji.ro/categ.php?categ=contact) si va dura aproximativ 2h 30min.

Sunt invitati la intalnire toti cei care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in sectorul 1 din Bucuresti, si care lucreaza in domeniul cultural indiferent de tipul organizatiei.

Scopul acestei intalniri deliberative este de a identifica cele mai importanta preocupari ale celor care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in sectorul 1 din Bucuresti. Preocuparile se refera la dorintele concrete pentru o viata buna si vor contribui la formularea unor indicatori de bunastare ai orasului, complementari celor cu care ne-am obisnuit deja: PIB-doar dimensiunea economică; Indicele dezvoltării umane – 4 dimensiuni: speranţa de viaţă, alfabetizare, nivelul învăţământului şi nivelului de trai). Indicatorii de bunastare formulati de catre cetateni, deci si de voi, cei care veti participa la intalnire, vor sta la baza unor scheme de coresponsabilitate care sa implice nu doar autoritatile publice, ci si organizatiile private, ONGuri si cetateni.

Trimiteti-ne intentia de a participa pana miercuri, 12 octombrie, printr-un scurt email la adresa coalitia@artsf.ro, persoana de contact Stefania Ferchedau (0740 300 124).

Mai multe detalii despre intalnire, proiect si organizatori, in invitatie

Va asteptam!

Coalitia Sectorului Cultural Independent

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s