Căutam voluntari pentru Cultura Activă (24 octombrie – 4 noiembrie 2011, Bucureşti)

Coaliţia Sectorului Cultural Independent, reţea de artişti, manageri culturali şi ONGuri organizează în perioada 24 octombrie – 4 noiembrie 2011 la Bucureşti la Centrul de Introspecţie Vizuală (str. Biserica Enei nr.16, sector 1, Bucureşti) proiectul CULTURA ACTIVA – resurse pentru participare şi advocacy în sectorul cultural independent.

CULTURA ACTIVĂ este un dialog real şi continuu în interiorul mediului cultural independent, pe de o parte, şi între acesta şi instituţiile şi autorităţile publice, pe de altă parte. Funcţionează ca un toolkit util în primul rând operatorilor culturali independenţi, dar şi autorităţilor publice, şi explorează relaţia cu instituţiile publice de cultură. Îşi propune să devină un incubator de bune practici în domeniul acţiunilor de participare şi advocacy, bazat pe schimb de experienţă şi reflecţie comună.

Dacă eşti tânăr(ă), dornic(ă) să înveţi ce înseamnă să organizezi o serie de dezbateri, prezentări şi să administrezi un centru-resursă cu materiale informative pe tema politicilor publice în cultură, managementului cultural şi guvernării participative, citeşte în continuare!

Noi îţi punem la dispoziţie timpul şi experienţa noastră, iar tu vei intra în contact cu invitaţii noştri, practicieni în ONGuri culturale, directori de instituţii publice de cultură şi curatori ai unor instituţii de artă, activişti, cercetători şi facilitatori din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Sibiu.

Responsabilităţile tale constau în:

  • sprijin pentru amenajarea spaţiului înainte şi după fiecare prezentare şi dezbatere;
  • primirea şi consilierea celor care vizitează spaţiul în perioada 24 octombrie – 4 noiembrie. Programul zilnic al spaţiului în această perioadă va fi de luni până vineri între 10.00 şi 19.00, sămbătă şi duminică între 11.00 şi 15.00;
  • administrarea paginii de Facebook a CSCI, respectiv a                                         contului de Twitter.

Aşteptăm la adresa coalitia@artsf.ro o scurtă declaraţie de intenţie (nu mai mult de jumătate de pagină), în care să ne spui de ce îţi doreşti să te implici şi când ai fi disponibil(ă) să fii cu noi la CIV.

Data până la care aşteptăm să ne scrii e 16 octombrie (duminică).

Pentru mai multe detalii: https://coalitiasectoruluiculturalindependent.wordpress.com/proiecte/
coalitia@artsf.ro
, Raluca Pop (0744.399.767)


CULTURA ACTIVĂ
este un proiect iniţiat de Raluca Pop & Ştefania Ferchedău pentru CSCI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s