Consultare pentru Planul de lucru al Consiliului Uniunii Europene în domeniul culturii

Coaliţia a trimis pe data de 11 iunie  propuneri pentru priorităţile europene şi a invitat Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional să  pună la dispoziţia operatorilor culturali bilanţul trimis de România catre Comisia Europeana cu privire la felul în care a implementat la nivel naţional obiectivele Planului de lucru pentru 2008-2010.

Propunerile au fost trimise în urma primirii, pe data 3 iunie, a unui mesaj din partea Unităţii de Afaceri Europene din cadrul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional. Acesta a lansat o consultare cu operatorii culturali, prin care aceştia erau invitaţi să ofere puncte de vedere şi propuneri pentru conturarea următorului Plan de lucru pentru Cultura la nivelul Consiliului Uniunii Europene:

(mesaj de la Marilena Stanciu, MCPN trimis pe info_culture, incepem, nettime-ro)

Dragi colegi,

Va supun atentiei consultarea in vederea sustinerii pozitiei Romaniei pentru urmatorul Plan de Lucru pentru Cultura la nivelul Consiliului Uniunii Europene.

Avand in vedere Planul de Lucru 2008-2010 (atasat) aflat acum in curs de evaluare, suntem interesati sa aflam pozitia profesionistilor din domeniul culturii cu privire la relevanta directiilor de actiune cuprinse in acesta.

De asemenea, va rugam sa contribuiti cu idei pentru:

* ce propuneri noi pentru prioritati in domeniul politicilor culturale si ce linii de actiune ar fi interesante pentru urmatoarea perioada?
* care ar fi studiile relevante care ar trebui comanditate de Comisia Europeana?
* in ce alte domenii ar fi oportun schimbul de bune practici?Ne-am bucura sa primim raspunsurile dumneavoastra pana la data de 11/06/2010 la adresa uae.mccpn@gmail.com.

Marilena Stanciu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s